Retur Produse

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa str.Petru Dobra nr.10/15, Targu Mures, Mures, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

PRODUSELE VOR FI ACCEPTATE LA RETUR, SI VETI PRIMI INAPOI SUMA PLATITA INTEGRAL,  DOAR DACA NU AU FOST INCERCATE, VIN INAPOI IN AMBALAJUL ORIGINAL, NEDETERIORAT.

DACA DORITI SA RETURNATI IN TERMEN DE 14 ZILE UN PRODUS INCERCAT, DAR DE CARE NU SUNTETI MULTUMIT, DESI DESCRIEREA TECHNICA CORESPUNDE CU REALITATEA, VOM EVALUA IN FIECARE CAZ DEPRECIEREA PRODUSULUI, IAR SUMA RESPECTIVA VA FI SCAZUTA  DIN TOTAL.

DE EXEMPLU LA UN ROBOT DE TAIAT GAZON POATE FI VORBA DE O DEPRECIERE DE 20-30 % , DOAR DIN FAPTUL CA SA PUS IN FUNCTIUNE, ARE MICI ZGARIETURI PE CARCASA, IARBA PE LAMA DE TAIAT SI ROTI.UN ASEMENEA PRODUS NU VA MAI FI VANDUT CA SI NOU.

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

SUS Contactati-ne pe Facebook Messenger Contactati-ne pe WhatsApp