Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth
Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth
Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth
  • Disponibilitate: In stoc

Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth

5700 lei

Asiguram consultanta, livrare, montaj si service pe intreg teritoriul tarii. Asiguram revizie periodica, reparatii in garantie dar si dupa expirarea perioadei de garantie. Cu ridicare de la client, sau expediat prin curier.

Modelul L15 DELUXE este varianta cu APLICATIE pe telefon prin BLUETOUTH, robotul se va programa prin aplicatie in apropierea robotului, sau cu ajutorul tastaturi. NU are afisaj.

•Acest model este recomandat pentru gradini fara prea multe obstacole si gazon zona unica de maxim 500 m2.

•In cazul unei gradini complexe cu cel mult 8 ZONE de gazon recomandam acest robot pentru o suprafata maxima de 300 m2.

•Acest robot NU cartografieaza gazonul si NU memoreaza obstacolele in mijloc. Este RECOMANDAT sa cablati obstacolele in mijlocul gazonului.

•Functioneaza bine pe gazoane denivelate, cu marginile lasate, nefinisate perfect.

•Nu este recomandat pentru gazoane in panta excesiva, desi pe un gazon uscat , dens , sanatos functioneaza satisfacator si in panta. 

•Este recomandat pentru gazoane nivelate foarte bine, fara panta excesiva, cu marginile amenajate cu atentie, in gazoane sanatoase, fara zone lipsa, fara zone cu umezeala excesiva. 

•Va recomandam sa amenajati marginile gazonului in zona gardurilor, grupuri de flori, in jurul pomilor cu un rand de pavaj/dale cu latime minima de 20 cm. Marginile delimitate de alei sa fie la acelasi nivel cu gazonul. In acest fel robotul va reusi sa taie inclusiv si marginile gazonului. Daca nu este posibila aceasta modificare a gradini va trebui sa finisati dvs. marginile saptamanal.

•In caz ca robotul va lucra in mai multe zone separate de alei cu pavaj/piatra/beton , zona de trecere intre gazon si alee trebuie sa fie fara diferenta de nivel.

•Acesta este un robot MIC, care lucreaza in MOD ALEATORIU cu viteza moderata. In medie reuseste sa taie 100 m2 /ora.

•Cutitele fixe tip stea sunt cu 4 lame. NU SUNT REVERSIBILE. Asigura un taiat perfect timp de 10-20 zile. Trebuiesc inlocuite la maxim 6 saptamani. Nu va recomandam ascutirea cutitelor pentru ca vor dezechilibra discul de taiere care va duce la deteriorarea motorasului care invarte cutitele. Gasiti la noi pe site cutite de schimb care va costa 130 lei/ schimb.

•Acest robot are senzor de ploaie. El se va opri din lucru daca a sesizat ca ploua. Daca a plouat in afara orelor setate de lucru, el va porni si pe gazonul ud daca zona senzorului de ploaie este uscata. Pentru a evita aceste situatii puteti activa functia RAIN DELAY. Desi este conceput sa lucreze si pe ploaie, va recomandam sa-l opriti daca previziunile meteo avertizeaza ploi pe o perioada indelungata. Daca a plouat mai multe zile la rand si robotul nu a lucrat, in consecinta iarba a crescut mai mult de 1 cm peste limita maxima de taiere a robotului va recomandam sa taiat gazonul complet inainte sa reporniti robotul.

•Veti obtine cel mai frumos aspect al gazonului utilizand treapta de taiere inferioara, la 3 cm. Aceasta treapta trebuie utilizata in special primavara si toamna, cu un gazon sanatos irigat si fertilizat corespunzator ramane perfect si vara. In lunile de canicula putem ridica la 4 cm, sau 5 cm. Recomandam setat la 5 cm in cazul  gazoanelor mixte, fara pretentii la perfectiune. 

Acesta este un robot care functioneaza pe baza de fir perimetral. 

Kit de montaj ESTE inclus in pachet (100 ml cablu, 100 tarusi montaj).

 

Prima revizie de iarna gratuita la roboti achizitionati de pe www.sculeprobate.ro. Oferta este valabila pe termen nelimitat, contine pachetul BASIC, nu contine eventualele costuri de transport.
Service Ambrogio Robot si Honda Miimo: https://goo.gl/maps/UKu3AGLXErkkT3oL8

 

 

DESCRIERE

Roboti Roboti de gazon AMBROGIO - Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth

Descriere

Ambrogio L15 Deluxe – Incredibil de mic, dar absolut efficient

Modelul nou L15 Deluxe: mic, ușor, ușor de transportat, silențios și futuristic, creat pentru grădini mici, care au nevoie de o tăietură impecabilă a firului de iarba. Ciclurile de lucru eficiente permit acoperirea curții într-un mod rapid și punctual. În plus, datorită procesoarelor de ultimă generație, motoarelor fără perii, bateriilor litiu-ion și lamei de 15 cm, Ambrogio L15 deluxe poate gestiona până la 4 zone separate.
Ideal pentru o gradina de maxim 600 mp.

AMBROGIO L15 Deluxe
Mp sugerați (maxim) 600
Tipul motorului Fara perii
Baterie litiu-ion 25,9V 1×2,5 Ah
Panta admisa (max) (%) 45%
Panta maxima(%) 35%
Panta pe marginea exterioară a perimetrului (%) 20%
Tmpul mediu de lucru +-20% (h) 2:30
Modul de reîncărcare Automatic prin contact
Tipul lamei Lama stelata cu 4 cutite
Lățimea tăierii (cm) 18
Înălțimea tăierii(mm) 20-70
Sistemul de tăiere Algoritm pentru taierea inteligenta
Tăierea în spirală Da
Modul eco Da
Senzor de ploaie Da
Zone gestionate (max.) 4
Giroscop Da
Afisaj Da
Receptor Bluetooth Da
Ridicare/ Senzor de răsturnare Da
Codul Pin Da
Fir inclus (m) 100
Stația de încărcare Da
Greutate cu bateriile incluse (Kg) 7.8
Dimensiunile robotului (L x l x î) 420x250x220 mm
Nivelul de zgomot – decibeli(A) 57
REVIEW-URI
FII PRIMUL CARE SCRIE UN REVIEW AL PRODUSULUI
"Robot de gazon Ambrogio L15 Deluxe, motor fără perii, 600 mp, giroscop, receptor Bluetooth"
RATING *
 1    2    3    4    5 
SUS Contactati-ne pe Facebook Messenger Contactati-ne pe WhatsApp